Набитият от циганите в Габрово е ползвал стероиди – Видео

Габровеца тарикат със зелената блуза си е изпросил боя според очевидци и коментиращи по всички медии потребители. Габровеца е ползвал стероиди, заради които се е чувствал безсмъртен и много агресивен. Това са заключенията на присъстващите. Непоказван досега видеозапис предсатвя от нов ъгъл сбиването в магазин в Габрово, което доведе до протести и безредици през последните дни. Кадрите са запечатали конфликта от началото до края му, както и ролите на всеки един от участниците.

Видеото беше разпространено във Фейсбук с твърдението, че доказва невинност на ромите. Внимателен преглед на 8-минутния запис обаче оставя противоречиви впечатления, които по-скоро биха задълбочили споровете, отколкото да ги решат категорично.

Напрежението по случая вчера ескалира в безредици в Габрово, които наложиха намеса на място на вицепремиера и бивш кмет на града Томислав Дончев. Стигна се дотам, че днес лично премиерът Бойко Борисов от Дубровник поиска оставката на местния шеф на полицията Борислав Бончев.

„Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Имам основателни претенции към шефа на полицията, на дирекцията там. За мен оставката или поемането на отговорност на този директор трябва да е факт“, коментира Борисов и допълни, че полицията е именно заради това – да не допуска подобни сблъсъци и напрежение.

Един коментар за “Набитият от циганите в Габрово е ползвал стероиди – Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *