Как една жена на 30 е по-хубава от всички на 20

Евгения Иванова от гр. Търговище е бизнес дама и пример за подражание. Тя е стимул за всяка една жена и мечтата на всички мъже. С божествено тяло и кадифена коса, интелект и възпитание. Изцяло натурална и истинска. Евгения е номер едно не само в града си, но и навсякъде, където се появи. Ефирната й походка и маниер на истинска дама й придава важност, а излъчването й се усеща от всеки, имал шанс да я види.

Евгения Иванова е харесвана и следена от 13 000 човека в мрежата, а близките й се гордеят за това, което е. Нейната същност е съвкупност от чар, непринуденост и спонтанност. А външния й вид говори за нея, че тя не е случайна. Тази жена е като от приказките, все едно е принцеса, глезена и гледана като писано яйце, каквато всъщност е. Една от най-желаните дами в България, заради качествата си и великопелие, което струи натурално от всичко в нея.

За модните й предпочитания е видно във Фейсбук, където тя има снимки в личния си архив. А за мъжа до сърцето й никой не подозира, защото тя е много потайнствена. Но скромността със сигурност не може да бъде нейно качество, защото жени като нея винаги са били на мода и ще бъдат!

Определението за нея не може да бъде събрано в няколко изречения, просто с думи. Тя е кукла, оживяла от най-красивия разказ, на най-изкусния писател. А сюжета на нейния живот може да бъде описан само в роман за съвършеността, която тя самата би разгадала.

8 коментара за “Как една жена на 30 е по-хубава от всички на 20

   • 19.04.2019 в 22:28
    Permalink

    Да, ама мадамите от ретрофилмите са най-сексапилни и привлекателни!

    Отговор
 • 20.04.2019 в 1:02
  Permalink

  Не се знае и за нея на кого д..а и как е стигнала дотук…

  Отговор
  • 20.04.2019 в 15:21
   Permalink

   Изглежда си много добре момичето, ама защо пишете щуротии бе? Напишете нещо важно за случващото се. Какво става в страната, как окрадоха всичко… и т.н. E ROMENGE дано и вие да не сте поредната платена медия.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *